Erhvervs Engelsk

Opgradér dit erhvervs engelsk til professionelt niveau
Book en sprogtest

Du skal ikke lære engelsk

Du skal kunne udøve dine kompetencer med kommunikativ gennemslagskraft og nå et resultat – på erhvervs engelsk.

Det er ikke tilstrækkeligt at oversætte dansk til engelsk, det kræver de rigtige ord og vendinger, som ofte er forskellige fra det vi siger på dansk.

Intensiv og situationsbestemt

Intensiv og situationsbestemt engelskundervisning er den hurtigste og mest effektive vej til et professionelt erhvervs engelsk. Både når det gælder terminologi, kultur og personlig fremtræden.

Meyhoffs kursus i Erhvervs Engelsk bygger på intensiv og individuel undervisning, tilpasset din arbejdssituation og specifikke behov. Jeg lærer dig ikke engelsk generelt og i bred forstand, men arbejder derimod systematisk med at gøre dig professionel i det udsnit af sproget, du har brug for og du vil forbedre dit erhvervs engelsk på rekordtid!

  Meyhoffs 3 trin for bedre Erhvervs Engelsk

  1. Tjek og opfriskning af dit nuværende sprog. Vi tager udgangspunkt i din arbejdssituation og fremtidige behov.
  2. Grundlæggende sprogudvikling.
  3. Situationstræning i erhvervs sengelsk.

  Lær erhvervs engelsk af en underviser med 9 års international erhvervserfaring i London.
  Certificeret til undervisning fra Cambridge University.

   

  Meyhoffs undervisningsprincipper

  for Erhvervs Engelsk

  Intensiv, målrettet og situationsbestemt individuel undervisning

  Intensiv, målrettet og situationsbestemt undervisning er den mest effektive og hurtige vej til et professionelt erhvervs engelsk. Meyhoff skræddersyer kurset, så det passer til din virksomhed og den enkelte medarbejders behov.

  Vi starter med en mindre sprogtest for at fastlægge det rigtige udgangsniveau. Sprogtesten består af ca. 3 timers uformel samtale. Hvis skriftlig engelsk også skal trænes, skal du desuden skrive et oplæg over et selvvalgt emne. Sprogtesten følger praksis fra Common European Framework of References for Languages (CEFR).

  På baggrund af sprogtesten udarbejder jeg en niveaubeskrivelse og et kursusforslag, som beskriver de områder, vi skal arbejde med og de mål vi skal nå.

  Individuelle kursusplaner

  Vi definerer sammen et målsat slut-niveau og arbejder efter kursusplaner, din virksomhed godkender, og som du kan ændre eller stoppe når som helst. Vi evaluerer kurset og de mål, du har nået efter hver 20–30 lektioner.

  Lær i dag og anvend i morgen

  Vi tager udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov og forhandlingsscenarier.

  Vi arbejder med helt aktuelle materialer, f.eks. mails, manualer, kontrakter eller faglige artikler og vi arbejder med aktuelle mundtlige præstationer fra møder, telefonsamtaler og præsentationer.

  Vi arrangerer simuleret situationstræning, hvor dette er muligt. Vi arbejder med sprog, terminologi og kultur under et og vi tager grammatik, når behovet opstår. Vi opbygger sammen et individuelt støttemateriale med nye ord og vendinger.

  Vi evaluerer løbende undervisningen.

  Effektiv modulopdelt undervisning

  Den mest effektive undervisning i erhvervs engelsk opnås i moduler på 4 eller 5 lektioner á 50 minutters varighed, 1 gang ugentligt på en fast ugedag. Undervisningen kan finde sted alle ugens dage inklusive weekend.

  Alternativt kan vi arbejde i moduler af 1, 2 eller 3 fulde dages varighed – ca. 8 lektioner dagligt. Denne mulighed tilbydes som internatkursus med fuld forplejning og overnatning. Kontakt mig på telefon 7199 1527 for yderligere information.

  Fleksible løsninger

  I kan sende enkelte medarbejdere på kursus eller sammensætte et hold på op til 10 personer. Kurserne kan afholdes i nye, idyllisk beliggende lokaler i Kvistrup, ved Haderslev fjord eller på afholdes jeres virksomhed.

  Kursus Modul 1

  For medarbejdere som i dag anvender engelsk i kommunikationen med kolleger og samarbejdspartnere, men gerne vil opdatere og udvide ordforrådet og samt forbedre udtalen.

  15 lektioner a 50 min.

  Kursus Modul 2

  For medarbejdere som skriver engelsk i deres kommunikation med kolleger og samarbejdspartnere, men gerne vil sikre at de faglige kompetencer kommer til deres ret i et internationalt miljø.

  30 lektioner a 50 min.

  Kursus Modul 3

  For virksomhedsejere og ledende medarbejdere, der arbejder i et internationalt forhandlingsmiljø på forhandlingsniveau og har brug for at optimere deres forretnings engelsk.

  45 lektioner a 50 min.

  Om underviseren

  HENRY MEYHOFF gennemfører alle intensive individuelle kursuser i Erhvervs Engelsk i direkte kontakt med kursisten – hele tiden også mellem lektionerne.

  Det kan jeg,fordi jeg er professionel i både erhverv og engelsk. Jeg er erhvervsmand og har internationalt på højt niveau mange års erfaring både fagligt og forhandlingspolitisk. Det er en god ballast for ’kommunikativ gennemslagskraft’ – på engelsk.

  Jeg har fået min sproguddannelse ved University of Cambridge hvilket certificerer mig til at undervise i engelsk.
  Rent praktisk har jeg anvendt den uddannelse i 9 år i et job i London som administrerende direktør for en sektion i en international koncern. Jeg kan ’begge sprog – so to speak’

  Jeg er uddannet Arkitekt og Erhvervsøkonom og driver nu en professionel rådgivningsvirksomhed.

  Referencer

  Advodan Advokat Tønder / Agerskov Kro & Hotel / Arla Foods / BDO ScanRevision / Arbejdsformidlingen Bramminge / Cimber Air / Danapak Flexibles / Dansk Transport Kompagni / DFDS / DLG / EuroSko Danmark / Elektrolux / Erhvervsakademi SydVest / HB Mink / Hempel / Hydro Automative / ISS / Nordisk Fugtteknik / KOFF / Kop & Kande / MT Høggaard divisionsdirektør / Mærsk Data Defence / Statsforvaltningen Syddanmark / Svineavlscenter / Sydbank Private Banking International / Sydbank / Sønderjyllands Fragtservice / Vizuel / Viking Genetics / X-yacht.

  Book en sprogtest

  Vi tilbyder en gratis sprogtest i erhvervs engelsk, hvor du får et vurdering af dine sprogfærdigheder.

  Vi starter med en mindre sprogtest for at fastlægge det rigtige udgangsniveau. Sprogtesten består af ca. 3 timers uformel samtale. Hvor der løbende gives feedback på ordforråd og udtale.

  Sprogtesten følger praksis fra i Common European Framework of References for Languages (CEFR). På baggrund af sprogtesten udarbejdes et kursusforslag, som beskriver de områder, vi skal arbejde med og de mål vi skal nå.

  Telefon

  Telefon: 71 99 15 27

  Book din gratis sprogtest

  8 + 2 =